Navštíveno 358x

Prodam NOVOU nabijecku Ctek XS 7000
______________ Cena 2800 kc ___________________ :-)
[ Link ] [ Link ] 
MULTI XS 7000 je vhodný pro automobily, čluny a rekreáční vozidla. Tento nabíječ je ideální pro celoroční používání. Režím napájení dodává energií dokonce i bez akumulátoru. Funguje také jako záložní zdroj pro zachování obsahu paměti, takže můžete odpojit akumulátor beze ztráty nastavení kódů v řídícím počítači vozidla, v radiopříjmači chráněném kódem, v uzamykacích systémech atd.. Režim vyrovnávací nabíjení/regenerace obnovuje kapacitu akumulátoru po hlubokém vybití. Akumulátor se zotaví rychle a vydrží déle.
Umi i gelovky jak pisou v navodu. !!
skvela nabijecka, mam tu samou a muzu jen doporucit
Zajímavým nabíječem je špičkový přístroj švédské společnosti CTEK Multi XS 25000. Tento nabíječ postupuje (podobně jako stanice GR-1 výše uvedená) dle následujícího režimu. Nejdříve otestuje stav baterie, "ošetří" se sulfatace a to tak, že pulzním způsobem nabíjení se reaktivují zasulfatované články, následně nastupuje tzv. měkký start, kdy po dobu cca 4 hodin je akumulátor nabíjen max. 10 A dokud napětí nedosáhne 12 V, pak nastupuje tzv. základní nabíjení 25 A maximálně však 20 hodin (podle velikosti baterie) dále následuje tzv. absorpční nabíjení při 14,4 V po dobu cca 4 hodin a po snížení proudu na 3A ještě asi 12 hodin, následně nabíječ baterii testuje, zda "drží" nakonec zvýší napětí na 15,9 V a proudem 5A po dobu cca 30 minut a následně již jen udržuje stav a to i po dobu několika dní.
za 2500 i s poštou beru.
Tel. 608837730
Rek bych, ze za tu cenu je to luxus. A nenajdete lepsi nabijecku.
Jesti jsi ji už neprodal,tak ji beru za původní nabídku 2800,-Kč plus poštovné.
nechci prudit ale mam ji uz 2 roky a je to bezvadna nabijecka ale koupil jsem ji v Praze na blesim trhu v CKD od typka co ji taha z venku a daval jsem mu za ni 1200CZK je mi jedno jaky ma puvod .je tam kazdou sobotu a ma jich pokazdy tak 5 kousku na prodej.ma i xs3600,ale ta nema puls.
to madmax1 joke ?
Ma z blesaku neni. :-) Ale chvalne jse tam pujdu podivat,protoze Mi to pripada jako blbost. Za tu cenu urcite

07.11.2007, 22:20 |
JR vzhledem k cene 135E v DE mi tech 1200,- prijde jako velka blbost